Even voorstellen.......

Mijn naam is dus Jolanda Freije , geboren in 1972 te Emmen. 

Ik ben opgegroeid in Nieuw-Dordrecht (plaatsje bij Emmen in Drenthe). Fotografie heeft mij altijd wel aangetrokken en altijd eenvoudige camera's gehad. Kreeg vaak complimenten dat ik mooie foto's maakte .

Maar eigenlijk verder nooit iets mee gedaan. 

In 2020 ben ik verhuisd naar Siddeburen , en daar begon toch wel de fotografie weer te kriebelen vanwege de mooie plekjes in en om Siddeburen , prachtige borgen die de provincie Groningen heeft.

Met name de Fraeylemaborg wat een favoriete plekje is geworden om te fotograferen.

In 2020 heb ik dan ook mijn eerste 2e hands spiegelreflex camera gekocht. een  Canon EOS 1000D. Deze camera motiveerde mij niet echt. Kreeg de foto's niet scherp. Camera is eerst in de kast beland . 

 

Maar vond op een gegeven moment toch zonde , en bedacht dat een cursus wel handig zou zijn. En heb mij aangemeld voor een cursus basis fotografie van Melvin Jonker. Dat was in December 2022. Helaas kreeg tijdens de cursus problemen met de camera, (gaf steeds storing aan.).

 

Met Kerst 2022 heb ik een nieuwe camera gekregen een Canon EOS 90D. En de eerste probeersels waren een wereld van verschil. Ik kreeg de foto's scherp . 

Inmiddels was ik erachter gekomen dat portretfotografie het meest interesseerde..  Vervolgens heb ik mij aangemeld bij een workshop portretfotografie met puur daglicht.  En die werd gegeven door Stella Dekker. Dat was 15 April 2023 .Met de  resultaten van die workshop was ik zo blij als een kind. 

 

Ik had eindelijk prachtige foto's . Mijn motivatie is alleen maar meer gegroeid waardoor ik mij aangemeld heb voor opleiding Beroepsfotograaf. Die aanmelding is nog in behandeling. 

 

Ik hoop dat ik jou nieuwsgierigheid heb aangewakkerd om mij te volgen , door regelmatig mijn website te bezoeken .

 

Zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het gastenboek.