Na de  workshop Familiefotografie onder leiding van Ellen Vegter was voor mij het moment dat ik besefte, dat ik mij het meest wil richten op het fotograferen van mensen.                Dat je niet van alles mee hoeft te slepen. Zij gebruikte maar 1 camera en  1 lens. We hadden de workshop bij de "Zeegserduinen" en het was ongeveer 9:00 uur toen we na wat theorie kwam ook het model gezin eraan (jammer zonder vader , die was opdat moment ziek).

Ellen ging eerst aan de slag om te laten zien hoe zij te werk ging. Hoe zij door de kids opdrachtjes te geven meenam in het spel. Wat als resultaat gaf dat het een ontspannende sfeer was , niks geen gedwongen poses. Toen mochten wij ook aan de slag. 

Ik was meteen enthousiast over de resulaten wat ik zag op mijn camera. Maar definitieve resultaat zie ik pas thuis op mijn laptop als ik ze heb ingeladen en hier en daar beetje bewerkt. I.v.m de zon zijn we al om 9:00 gestart , want toen stond de zon nog niet hoog aan de hemel. En dan heb je de mooiste licht en minder schaduwplekken op een persoon.

Met deze foto's als resultaat waar ik super tevreden mee ben.