Jolanda Freije Fotografie zorgt ervoor dat elke fotosessie een unieke en onvergetelijke ervaring is. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en stellen u op uw gemak, zodat we spontane en speelse foto's kunnen maken die de ware essentie van uw gezin vastleggen.

Wat kunt u verwachten?

Fotosessie op locatie

De fotosessies vinden plaats op een locatie naar keuze, waar u en uw gezin zich op uw gemak voelen. Ik zorg voor een ontspannen sfeer, zodat ik de mooiste momenten kan vastleggen.

Advies over kleding

Ik help u graag bij het kiezen van kleding die bij elkaar past en die goed uitkomt op foto's. Goede kledingkeuzes kunnen het verschil maken in het uiteindelijke resultaat van de foto's.

Persoonlijke online galerij

Na de fotosessie krijgt u toegang tot een unieke online galerij waar u de mooiste foto's kunt bekijken en selecteren om te downloaden. Zo kunt u rustig thuis uw favoriete foto's kiezen.


Ervaringen van klanten

Mijn klanten waarderen vooral de kwaliteit van de foto's die ik maak. Ze zijn enthousiast over het feit dat ik erin slaag om de natuurlijke uitstraling van hun gezin vast te leggen.

Het was een prachtige dag om fotoshoots te maken en de sfeer was lekker ongedwongen en relaxed. En wat een geweldige foto's!

Goede service, als ik vragen had werd het zo snel mogelijk beantwoord. Echt heel blij mee met de mooie fotos! Je was geduldig met onze kleinkinderen en nam de tijd voor. Super!!

Mieke

Je benadering, omgaan met onze kleinkinderen en ons. En dan dit prachtig resultaat. Dank je wel Jolanda.!!!

 

Dick

Goeie sfeer tijdens het maken van de foto’s en heel erg blij met het resultaat !

 

Jasmin

Boek nu uw fotosessie

Bent u klaar om prachtige herinneringen vast te leggen? Neem dan nu contact met ons op om een fotosessie te boeken en creƫer vandaag de momenten voor de herinneringen voor later.